Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Senso en de Koepel

Senso2019Zondag 12 mei van half drie tot half vijf.

Na een ongelukkige start (tweemaal ruzie met de weergoden) lijkt het huwelijk tussen Senso en de koepel Nering Bögel inmiddels wel tegen een stootje bestand. Dit jaar hebben we de eer om op 12 Mei het plantsoen van swingende klanken te voorzien.

Zoals ieder jaar tot nu toe, in een gewijzigde opstelling, "always change a winning team". Nadat we vorig jaar een tweede gitarist hadden ingelijfd om onze toetsenist te vervangen, is een van de zangeressen gestopt en is haar plaats ingenomen door een oude bekende. Het repertoire heeft weer een nieuwe impuls gekregen. Er zijn, vanwege deelname aan een viertal tribute middagen van "Deventer Doet", nummers van onder andere Joe Cocker en Bruce Springsteen toegevoegd. Nog steeds allemaal gezongen door de vier frontvrouwen, waarvan er een inmiddels ook het lef heeft om met een tweetal nummers de saxofoon ter hand te nemen.

Kortom, dat belooft wat! Swingend en prettig in het gehoor liggend. De zon gaat er hopelijk van schijnen! Twee jaar geleden was het weer zo goed dat we bij het opbouwen nog "kampeerders" moesten vragen de koepel te verlaten, dus wie weet!?!

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.