Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Bevrijdingsdag - The Cheetahs en Bigband Twello

Zondag 5 mei is er van 14.30 - 16.30 uur een dubbelconcert van The Cheetahs en Bigband Twello.

The CheetahsThe Cheetahs - Sound of the Sixties

Vanaf 1959 tot 1965 waren "The Rocking Cheetahs" een van de meest gevraagde Bands voor Teenager-shows en Dansavonden in Oost-Nederland.
In 1959 formeerden 5 schooljongens uit de binnenstad van Deventer een Rock'n Roll-band ”The Rocking Cheetahs”. De band is begonnen met nummers van The Shadows, Willy And the Giants, the Hot Jumpers, Johnny and the Cellar-Rockers, the Ventures, The Spotniks etc. Vervolgens de bekende zangnummers van Cliff Richard, Elvis Presley, the Everly Brothers, Chuck Berry etc.
Ook werd er regelmatig meegedaan met de toentertijd populaire Teenagershows, waarbij de band vaak in de prijzen viel. Daarnaast optredens met Rene and The Alligators, Peter Koelewijn, Ria Valk en Albert West maar ook de muzikale begeleiding van het succesvolle duo Rene Shumann en Angel Eye was een unieke ervaring.
Sinsdien worden weer regelmatig optredens verzorgd voor Evenementen, Bedrijfsfeesten en Sixties-dansavonden.

Bigband Twello

Big Band Twello JH20130519 1 25 MediumBigband Twello is een gezellige club mensen die met veel plezier samen muziek maakt. Niet alleen de traditionele bigbandnummers maar ook nummers als Rock around the clock, Diggin on James Brown, Summer in the city en Africa staan regelmatig op de lessenaar.
Iedere dinsdag repeteren we, onder leiding van dirigent Edwin Neuteboom Spijker, in Jachtlust, Twello.

Een aantal keren per jaar laten we van ons horen, bijvoorbeeld met Koningsdag, op zondag op de Worp in Deventer of tijdens het Klompenfeest in Twello. Maar ook op andere evenementen spelen we graag!

Is er een gelegenheid waarbij gezellige bigbandmuziek past dan doen we graag mee! Neem vooral contact met ons op en we spreken wat af!

 Zie verder http://bigbandtwello.nl/

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.