Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Frank Blueka en The Hot Pueblo Band

Amsterdam en Deventer delen de Muziekkoepel.

Frank Blueka3687702 origOp zondagmiddag 9 september staan er twee acts op het podium van de Muziekkoepel Nering Bögel. De singer-songwriter Frank Blueka en de Deventer groep The Hot Pueblo Band. De laatste vervangt de reeds eerder aangekondigde band Twells Vergiet die helaas door ziekte in de gelederen moest afzeggen. Het zal er zeker niet minder van worden gezien de Deventer formatie, bekend uit het Sixties circuit, geroutineerde muzikanten zijn.

Frank Blueka is in Friesland geboren en is in zijn studietijd in Amsterdam helemaal verslingerd geraakt aan het maken van muziek. De hang naar het oosten is gebleven en zo komt hij regelmatig naar, zoals hij het zelf noemt, het knusse Deventer. Frank zijn muziek is te typeren als soulvol, met invloeden uit moderne rock, blues, folk en Ierse invloeden. Zelf zegt hij: ‘Ik maak graag songs, het liefst in al hun eenvoud en blijf heel lang met mijn akoestische gitaar, piano en stem arrangeren. Deze middelen beperken me soms, maar zorgt er ook voor dat ik me niet teveel verlies in de vele mogelijkheden. Dit jaar is zijn nieuwe single "Jersey Girl” gelanceerd. Een gedurfde songbewerking van een klassieke love song van Tom Waits. De prachtige Waits-Young bewerkingen hebben voor Frank sowieso nieuwe deuren geopend.

The Hot Pueblo Band bestaat uit Fred de Lange bas, Roy Nolten leadsinger, Victor Macare gitaar, Jules Rambonnet gitaar en Harry Timmerman drum. Zij spelen covers van bands die je net als de bandleden zelf tot de klassiekers kunt rekenen. De leden van de band hebben in het verleden hun sporen verdiend bij diverse bandjes zoals de landelijk bekende à capella groep Evidence en de Deventer bands van toen The Little Stranger Boys en The Jivaro’s. Pueblo heeft een uitgekiend repertoire voor jong en oud: van Country, Soul, R&B, R&R etc. waarbij het speelplezier van het podium spat. Zij weten bovendien als geen ander het publiek mee te krijgen in hun beleving van muziek maken.

De gratis toegankelijke zomerse zondagmiddagconcerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.