Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Muziekvereniging Eendracht

In Eendracht 20170520 4470a Smallde Muziekkoepel Nering Bögel geeft op zondag 1 juli het harmonieorkest van Muziekvereniging Eendracht een openlucht concert. De dertig muzikanten, in de leeftijd van 8 tot ruim 65 jaar, zullen net in de koepel passen. Dirigent Wim de Vries is de inspirerend leider van het orkest. Bij hem gaat plezier maken in het samenspel altijd voorop. Leuk om te zien en te horen voor jong en oud.

De dirigent betrekt altijd de leden bij de samenstelling van het repertoire en dat is herkenbaar in de uitvoering. Daarbij wordt rekening gehouden met het publiek dat zij met hun optredens willen plezieren. Zo ontstaat er een gevarieerd repertoire dat gaat van lichte concertwerken en concertmarsen tot bigband, jazz en popmuziek. Het is aardig om te weten dat Eendracht bij het inspelen vaak gebruik maakt van Bach koralen.
Eendracht heeft naast dit harmonieorkest ook nog een Startorkest en een Opleidingsorkest. Voor beginnende muzikanten dus een mooie gelegenheid eens kennis te maken met de diversiteit aan muziekinstrumenten en mogelijkheden om zelf ook muziek te maken.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Neem je gerust je picknickmandje mee, versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.