Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Jubileumconcert Deventer Hanzezangers

Hanzezangers 0130 Small

P1030223 SmallDe Deventer Hanzezangers bestaan dit jaar 25 jaar. Zij willen dit samen met de Deventer bevolking vieren op zondagmiddag 17 juni in het Worpplantsoen met een optreden in de Muziekkoepel Nering Bögel. Het jubileumconcert is van 14.30 tot 16.30 uur en in de pauze is er een optreden van de streetact Toedus on Tour. De presentatie is in handen van good old Tonny Leerink.

Het in 1993 opgerichte mannenkoor viert hun jubileum graag samen met de Deventer bevolking en koos daarvoor de fraaie Muziekkoepel Nering Bögel uit als open podium. Het koor bestaat uit 15 leden en deze komen allen uit Deventer of de naaste omgeving. Zij geven regelmatig concerten op traditionele Hanzefeesten en vormt daarmee een vast onderdeel van de jaarlijkse Internationale Hanzedagen welke in diverse Hanzesteden worden gehouden. Hierdoor hebben zij opgetreden in Duitsland, Noorwegen, Letland, Estland, Litouwen en Rusland, waar zij de Hanzestad Deventer dan ook vertegenwoordigen. Op het repertoire staan naast de zeemansliederen ook gezellige Nederlandse, Duitse en Engelse liederen.

Toedus on Tour verzorgt het muzikale intermezzo in de pauze van het mannenkoor. Zanger gitarist Ernst en Joke van der Sloot op bas, perfectioneerden vorig jaar hun streetact en het bijpassende repertoire. Met hun speciaal geprepareerde MX5 maken ze na een flitsende start er een mooi swingend feestje van.

Versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Toedus

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.