Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Americana party

Country, blues, folk en rock in Worpplantsoen

America Unlimited 2018Een Americana party op zondagmiddag 10 juni in het Worpplantsoen wil je niet aan je voorbij laten gaan. Vorig jaar was dit één van de successen in de Muziekkoepel Nering Bögel en het publiek vroeg nadrukkelijk om een vervolg. De band Americana Unlimited uit Apeldoorn met Rob Steneker in de gelederen speelde onlangs nog met groot succes op het 60-jarig artiestenjubileum van oom Ben Steneker.

Americana Unlimited laat country, blues, folk en rock samensmelten tot onvervalste en bruisende americana. De bandleden laten zich niet alleen inspireren door diverse muziekstromingen; ook het leven zelf vormt een grote bron van inspiratie. Het uitgebreide repertoire bestaat uit een aaneenschakeling van boeiende en vaak ook ontroerende songs, afgewisseld met instrumentale bijdragen van onder meer gitaar, accordeon, hammondorgel en mondharmonica. Ballads, uptempo nummers, traditioneel en modern, akoestisch en versterkt, het volgt elkar allemaal op en dat spreekt het publiek aan. Vince Gill, Emmylou Harris, Willy Nelson, Mavericks, Johnny Cash, Ilse Delange en Eagles, je gaat ze allemaal horen.
De samenstelling van de band: Belinda van Delden zang/gitaar, Rob Steneker zang/gitaar, Tom Kuyper basgitaar, Martin van Noort gitaar, Harry Kaal accordeon en hammond en Aad van Stijns drums.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Neem je picknickmandje mee, versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.