Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Nieuwsbericht Korenfestival

logo d1250Maart 2018

De organisatie voor het Korenfestival Deventer-1250 op zondag 16 september 2018 vordert gestaag. Er hebben zich maar liefst 28 koren aangemeld. We hebben besloten dat alle koren een optreden mogen verzorgen. We doen dat op drie podia die op verschillende plekken in het Worpplantsoen worden geplaatst. De podia worden dusdanig geplaatst dat ze elkaar niet beïnvloeden. De grote driehoeksruimte tussen de podia is het gezamenlijke festivalterrein waar ook de catering faciliteiten en dergelijke een plekje krijgen. Een strak draaiboek moet er voor zorgen dat alles straks gesmeerd loopt volgens de tijdsplanning van die dag.

Bij de opening van het festival wordt het speciale lied over Deventer-1250 gezongen. Burgemeester Andries Heidema zal daarbij aanwezig zijn. De afgelopen weken is er een inventarisatie geweest van alle mogelijke onderwerpen die in het lied verwerkt mogen worden. Bekende Deventenaren is gevraagd om die onderwerpen aan te dragen. Op dit moment is schrijver/cabaretier Marcel Verreck bezig met het maken van de liedtekst. Karel Tadema maakt in april de 3-stemmige compositie en daarna sturen we de muziekbladen aan alle deelnemende koren. Nog even wachten dus ...

 

Deelnemende koren:

Stand 20-3-2018 in alfabetische volgorde.

1.       

Apropos Zang en Danstheater

2.       

Bouwkundekoor

3.       

Brassa

4.       

Camerata

5.       

Close Company

6.       

Dagkoor Deventer

7.       

De Bekezangers

8.       

De Deventer Hanzezangers

9.       

Excuse mi

10.   

For Fun

11.   

Jacky’s men

12.   

Jestics

13.   

Maat 16

14.   

Notes

15.   

Perpetuum mobile

16.   

Popkoor KGC (Koor Groot Colmschate)

17.   

Popkoor Prestige Deventer

18.   

Popkoor Sh’ Boom

19.   

Scola Dynamica

20.   

Shantykoor d’Ieselsingers

21.   

Shantykoor Het Zeebanket

22.   

Toonkunstkoor Euterpe

23.   

Uit Balance

24.   

Vocal Group Switched

25.   

Vocalized

26.   

Wereldkoor Deventer

27.   

Wereldkoor Diepenveen

28.   

Zingen zonder Inge

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.