Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Swingende afsluiting lustrumjaar

Basement BigbandBasement BigBand goes Count Basie

Zondag 24 september wordt de reeks zomerse zondagmiddagconcerten in het Worpplantsoen afgesloten met een swingend jazzconcert. Daarvoor komt Basement BigBand uit Meppel naar Deventer. Het concert in de Muziekkoepel Nering Bögel begint om 14.30 uur.

Basement Bigband bestaat uit 18 leden en de bezetting is 4 trompetten, 5 trombones, 5 saxofoons, piano, bas en drums. De bezielende leider-dirigent Maarten Gal is de verbindende schakel en zorgt voor teamspirit en een hechte sound. Er wordt met duidelijk enthousiasme gespeeld en de beste optredens zijn uiteraard die waarbij dat enthousiasme van de band overslaat op het publiek. Het repertoire van de Bigband is zeer gevarieerd. Bekende stukken uit de bigband swing periode uiteraard (denk aan Count Basie) maar ook pakkende Latin stukken, jazz standards en zelfs pop classics staan op het repertoire. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de originele arrangementen. Maarten Gal is een zeer kundig en professioneel leider die zijn sporen in de jazzmuziek ruimschoots verdiend heeft.

Wij kunnen terugkijken op een schitterend jubileumjaar met maar liefst 22 goed bezochte concerten en 4 geslaagde evenementen.Met onze vrijwilligers sluiten we het seizoen af met een party in de Buitensociëteit en daarna op naar 2018. 😉😉

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.