Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Vocalgroup Notes en Bernard Brogue

Notes S.R. 2016 wil kanis 22Vocalgroup Notes uit Schalkhaar en omstreken en de Apeldoornse singer/songwriter Bernard Brogue is een mooie muzikale combinatie. Zij treden op zondagmiddag 17 september van 14.30 tot 16.30 uur in de Muziekkoepel Nering Bögel. Notes en Bernard stonden beide al eerder in het Worpplantsoen en dat smaakte naar meer. Het wordt vast een mooie herfstige zondagmiddag.

NOTES is een enthousiaste groep van 11 zangers en zangeressen en is opgericht in 2013. Zij brengen een zeer gevarieerd (pop)repertoire, zowel a capella als met live begeleiding of orkestband. Naast het leveren van een muzikale topprestatie is NOTES ook onderscheidend in de performance. Met hun enthousiasme en plezier in het samen zingen brengen zij dat over op het publiek. Het is muziek om niet alleen om naar te luisteren maar ook om naar te kijken! Het enthousiasme en plezier in het samen zingen spat er altijd vanaf. Johan Bakker is naast één van de zangers ook muzikaal leider en schrijver van de vernieuwende en eigentijdse arrangementen.


Bernard Brogue 0104Bernard Brogue verzorgt een intermezzo van een half uur. De Apeldoornse singer/songwriter toert regelmatig in Schotland en treedt daar op in beroemde muziekclubs en op festivals. Bernard heeft ook diverse CD’s gemaakt die vanwege de goede en pakkende melodieën daar maar ook hier in Nederland in de smaak vallen. Zijn laatste luisteralbum werd een groot succes. In Deventer wordt hij vergezeld door zijn vaste percussionist Vincent Gal.


Het concert is entree vrij. Vrijwilligers zetten de klapstoeltjes voor u klaar, er is een toiletvoorziening in het park en voor versnaperingen kunt u bij de kiosk terecht.

 

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.