Zondagmiddagconcerten

Van 3 mei t/m 27 september wordt in 2020 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Lustrumfestival

 programma lustrumfestival Mobile

POSTER 3Het is dit jaar 5 jaar geleden dat de muziekkoepel weer terug is gekomen in het historische Worpplantsoen. Om dit te vieren organiseert de stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen een groots opgezet muziekfestijn onder de naam ‘Lustrumfestival’. Het vindt plaats op zondagmiddag 10 september van 13.00 tot 19.00 uur. Een hele middag livemuziek op twee podia en entertainment in het oudste stadspark van Europa. Het wordt een muziekfestijn zoals dat ooit bedoeld is. Er is een overdekt terras, een drankenbar en een paar eetkraampjes. Voor de kids is er een draaimolen en ezeltje rijden. Ook is er een grote lustrumverloting met vele leuke prijzen en als hoofdprijs een elektrische fiets. Neem gerust ook je eigen picknickkleedje mee en kom er gezellig bij want dat onderstreept alleen maar de familiesfeer.

Voor het Lustrumfestival zijn er twee topacts naar Deventer gehaald. De jubilerende muziekkoepel is het hoofdpodium. Theatergroep Piepschuim en de band Them Lewis Boys.
Piepschuim is een dol dwaze theatergroep bekend van succesvolle optredens in theaters en op Oerol en Them Lewis Boys is een ode aan rock ’n roll legende Jerry Lee Lewis met Jeroen Sweers op piano.
Op het tweede podium treden bekende muzikanten en bands op uit de regio. Blues en So uit de Sixties-scene, rockband Dollar$ met muzikanten uit de Hip en de getalenteerde Tom Veltien & Band uit Raalte zijn van de partij. De programmering sluit op elkaar aan dus de muziekliefhebbers hoeven zich geen moment te vervelen.

Piepschuima0030Them Lewis Boys9890676 orig

 

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.