Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Nodox

Akoestische blues in de Muziekkoepel Nering Bögel
Nodox, het beste van twee bands.

NodoxVoor de liefhebbers van akoestische blues wordt het smullen op zondag 20 augustus in het Worpplantsoen. De band Nodox treedt op deze middag op in de Muziekkoepel Nering Bögel. De bandleden zijn van oorsprong enkele muzikanten uit de bands No-Time en Maddox en zijn via het sixties circuit Deventer in gerold. De naam van de band is door deze samenstelling zo ontstaan. Zij spelen blues, country, rock ’n roll, folk en dan vooral songs uit de jaren 60 en 70.

De drie bandleden Jos, Hans en Bert kennen elkaar ook via de wielerclub ETP Zutphen. Na een aantal jaren van ‘we moeten eens samen wat gaan doen’ is het er in 2013 van gekomen. Peter, de bassist van Maddox, werd er bij gevraagd en ze besloten akoestische blues te gaan spelen. Gewoon thuis samen lekker muziek maken. Al gauw bleek het goed te klikken en besloten af en toe op te gaan treden, zodat ook anderen een graantje van ons plezier kunnen meepikken. Dat is ondertussen uitgelopen op een flink aantal optredens en dus nu ook in de koepel.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

 

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.