Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Wegwerkers

WegwerkersWegwerkers aan de slag in het Worpplantsoen

Wordt het op boekenmarkt zondag 6 augustus een boekenbal in het Worpplantsoen?
De Wegwerkers gaan daar met hun mobiele act aan de slag. Met pekketel, kruiwagen en gereedschappen leggen ze daar een muzikaal straatje. Deze noeste wegarbeiders spelen op de gekste plekken en hebben een hoge arbeidsmoraal. Ze beginnen vaak eerder dan gevraagd en weten soms van geen ophouden, behalve als het regent want dan gaan ze de keet in. De Muziekkoepel Nering Bögel zal dan hoogstwaarschijnlijk leeg blijven en is er gelegenheid om daar te dansen.

De Wegwerkers-act is voortgekomen uit de podiumband ‘What’s Up Doc? met dezelfde bezetting. Het gezelschap van zanger/gitarist Ernst van der Sloot (met natuurlijk Joke, Ben en Hans) vonden het leuker om de straat op te gaan dus werd de naam veranderd. Inmiddels spelen De Wegwerkers in binnen- en buiteland op zomerfairs, kunstmarkten, terrassen en straatfestivals en duiken ze op in schuren, winkelcentra en boomgaarden. Met enthousiasme, humor en ongein brengt de groep ‘Music with a Smile’. Ze nemen het publiek graag mee op hun avontuur en kunnen daarbij uit hun dak gaan maar ook ontroeren. Bijna 300 songs (van Beatles tot Rock ’n Roll en van Franse Chansons tot J.J.Cale) hebben ze daarvoor ter beschikking. Een lust voor het oor en oog en er kan gedanst worden…..

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

 

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.