Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

EK boomklimmen en muziek

Jaap Eilander 2017In het Worpplantsoen worden van woensdag 21 juni t/m zondag 25 juni het EK Boomklimmen voor boomverzorgers gehouden. Een zeer bijzondere tak van sport die door specialisten wordt uitgeoefend. De finales zijn op zaterdag en zondag.
Het wekelijks zondagmiddagconcert op 25 juni sluit mooi aan bij deze activiteiten. Met muziek van concertpianist Jaap Eilander en enkele van zijn leerlingen en de muziekvereniging Klarenbeek kunnen bezoekers volop genieten van romantische klanken, mooie melodieën en ook nog een kijkje nemen naar de acrobatische toeren van de boomklimmers.

Voor Jaap Eilander is het solorecital een belangrijk onderdeel van zijn concertpraktijk. Hij trad op in o.a. het Concertgebouw Amsterdam, Paleis Soestdijk, Kasteel de Vanenburg, TEFAF Maastricht en in Anhalt-Köthen (Bachconcert), de plek waar Bach zelf werkzaam is geweest. In 2008 werkte Jaap mee aan de opening van het Nationaal Muziekkwartier in Enschede dat rechtstreeks werd uitgezonden op televisie. Begin 2012 verscheen zijn eerste solo-cd met werken van Schumann, Chopin, Liszt en Prokofiev getiteld 'Arabeske', gevolgd door een Bach-album in 2015. Als pianodocent heeft Jaap Eilander in 2013 een eigen lespraktijk in Deventer opgezet voor kwalitatief hoogstaand piano onderwijs.

Muziekvereniging Klarenbeek was net als Jaap al eerder te gast in het monumentale park. Ook nu zal het grote orkest zich buiten de koepel zich moeten opstellen omdat ze er gewoon niet allemaal in passen. Hun muziek zal daar echter niet onder lijden. Onder leiding van dirigent Jos Pijnappel wordt het een muzikaal feest met lichte en swingende muziek van o.a. Stevie Wonder, Amy Winehouse en ook Het Dorp van Wim Sonneveld.

De middagtijden zijn iets aangepast. Jaap Eilander begint om 14.00 uur en het orkest uit Klarenbeek vervolgt om 15.30 uur.

Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Klarenbeek

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.