Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Stedelijk Orkest Lebuïnus in concert

WAC laat de kunst ook smaken in de koepel.

SOL orkest foto 052 MediumIn de week van 10 t/m 18 juni is het de Week voor Alle Cultuurmakers, kortweg WAC genoemd. Bureau Kunstcircuit coördineert de vele activiteiten die in Deventer op verschillende locaties plaatsvinden waaronder ook het Worpplantsoen. Op zondagmiddag 11 juni is het podium van de Muziekkoepel Nering Bögel vrijgemaakt voor het Stedelijk Orkest Lebuïnus. Het concert begint om 14.30 uur.

Het Stedelijk Orkest Lebuïnis, kortweg Het SOL, is één van de grootste en gezelligste muziekverenigingen van Deventer en is in 1920 opgericht. Het is een veelzijdig harmonieorkest dat bestaat uit hout-, koperblazers en slagwerk. Het is orkest bestaat uit een 50-tal amateur musici en staat onder leiding van dirigent Christa Boerman. Zij spelen een gevarieerd programma van in totaal anderhalf uur met daarin een pauze. Alles komt voorbij: van licht klassieke werken tot klezmer, filmmuziek van James Bond en popmuziek van Phil Collins en de Beatles. Kortom, de liefhebbers kunnen genieten van een mooie muzikale zondagmiddag met het SOL in het Worpplantsoen.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.