Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Happy Days

MaepureIMG 0596Stichting Zangcultuur Deventer o.l.v. Annemieke Brouwer geeft ter afsluiting van het project O Happy Days op zondagmiddag 17 juli een concert in de Muziekkoepel Nering Bögel. Op deze bijzondere dag is in het Worpplantsoen ook het festival Zeldzaam Mooi met kunst, cultuur, natuur en vooral zeldzaam mooie producten gemaakt door onafhankelijke kunstenaars en ontwerpers. Alles bij elkaar een hele goede reden om een bezoek te komen brengen aan het meer dan 400 jaar oude Worpplantsoen. Op deze dag wordt er namelijk aandacht aan gegeven dat het park 200 jaar geleden het slingerende lanen ontwerp kreeg zoals het er nu nog steeds uitziet.

Aan het concert Happy Days werken vele groepen en solisten mee waaronder pianist Dennis Broeders, gitarist Karel Meenink en fluitist Veronica Simonet.
Verschillende muziekstijlen komen aanbod, van klassiek tot pop en van ballads tot jazz. De uitvoerenden zijn van alle leeftijden waarvan Fenja van 8 jaar de jongste is. De in Deventer en verre omgeving bekende zangeressen Amber Hes, Ita van Dijk en Ellen Jannink verlenen ook hun medewerking aan het programma. Na de pauze speelt de band MaePure uit Olst met daarin Ellen Jannink, Andre Bokkers op piano en Mischa Preuter gitaar en zang.

Het evenement Zeldzaam Mooi is van 11.00 tot 19.00 uur. Het wekelijkse concert is van 14.30 tot 16.30 uur en is entree vrij. Versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de mobiele kiosk.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.