Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

SENSO = een muzikale picknick

SensoSmallHarrie Brakel, de bandleider van SENSO, hoeft de weg maar over te steken voor het optreden op zondagmiddag 12 juni in de Muziekkoepel Nering Bögel. Het Worpplantsoen is een echte thuiswedstrijd voor hem en zijn band, zangers en zangeressen. Anderhalf jaar terug brachten zij het programma Senso Goes Nederpop in de Deventer Schouwburg. Dit keer kan het maar zo een vrolijke picknick worden als het weer maar mee werkt.

De Deventer band Senso, bestaand uit 5 vocalisten en 6 muzikanten, heeft een nieuw en gevarieerd repertoire! Ze geven hun eigen interpretatie aan bekende en minder bekende ballads, mid-tempo’s en natuurlijk ook up-tempo nummers om lekker op te swingen! Met maar liefst 5 vocalisten staat natuurlijk meerstemmigheid centraal. De zangeressen wisselen elkaar af in lead en backing, duetten en trio’s. Daarbij is het repertoire heel divers: van pop (Natascha Beddingfield, Rihanna, Duffy), via rock (Melissa Etheridge, Anouk, Skunk Anansi, Bruce Springsteen) tot disco(The Jacksons, Whitney Houston, Aretha Franklin). Het is natuurlijk de bedoeling dat iedereen uiteindelijk met de voetjes van de vloer gaat.

Bezetting: Harrie Brakel – lead gitaar. Hugo Ankersmit – slag gitaar en zang, Jim Muller – bas, Kevin Taal – toetsen, Armein Broer van Dijk – percussie, Peter Polman – drums, Barbara van der Visch – zang, Karin Terwel – zang, Marjolein Willemsen – zang, Ermy Klomp – zang, Karlijn Riesewijk – zang.

Het concert is van 14.30 tot 16.30 uur en is entree vrij en neem gerust je picknickkleedje mee. Er is een toiletvoorziening in het park en versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de nostalgische kiosk.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.