Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

PURE-theband

Pure thebandStraight From the Heart in het Worpplantsoen in de Muziekkoepel Nering Bögel.

Na een zeer geslaagd optreden dit voorjaar in de Deventer Schouwburg komt PURE-theband op zondagmiddag 5 juni in de Muziekkoepel Nering Bögel. Het is een puur genot om naar deze band te kijken en te luisteren. Leadzanger Robert van der Schoot en zijn band bestaande uit Pieter Verdam gitaar, Tom Harmelink toetsen, Colin Heeregrave basgitaar en Sander Matser percussie en drums zorgen voor twee uur muzikaal vermaak.
Het zijn allen enthousiaste en ervaren muzikanten afkomstig uit Deventer en omstreken met een breed repertoire van overwegend covers. Van heel klein – zang met enkel toetsen of gitaar als begeleiding- tot lekker ‘uitpakken’ met een ‘up tempo’ of stevig rock nummer behoort allemaal tot de mogelijkheden. De nadruk ligt echter op sfeervolle ‘luistermuziek’. Contact leggen met het publiek en een intieme en vriendschappelijke sfeer van muzikale verbinding creëren is de specialiteit van Pure. Hun motto ‘Straight From The Heart’ verraadt dat zij muziek niet als ‘een kunstje’ zien, maar als een drager van emotie. Neem je picknickkleedje dus maar mee naar het park om dit mee te maken.
Het concert is van 14.30 tot 16.30 uur en is entree vrij en neem gerust je picknickkleedje mee. Er is een toiletvoorziening in het park en versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de nostalgische kiosk.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.