Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Winter Worp Land

Muziek, Markt en Meer op verschillende plekjes op de Worp.

Webbanner WinterWorpLandBeleef in 2016 ook Kerst op de Worp en kom naar het M3 evenement op zaterdag 17 december 2016 van 14 - 20 uur.

  • Muziek en podiumkunst wordt geboden in het Radboudhuis (voormalige kerk) aan de Twelloseweg.
  • Markt wordt gehouden rondom het Radboudhuis (Twelloseweg 4) tot aan het ''Hart van de Worp'' op het pleintje voor ''De Spar'' in de Spaarpotstraat.
  • Meer is er in de vorm van (kinder)activiteiten, levende have, actiekaarten en divers catering aanbod (oliebollen, snacks, wafels, warme chocomelk en glühwein e.d.).

Het evenement is een bewonersinitiatief en verschillende organisaties en bedrijven werken daar volop aan mee. Het muziekdeel is in handen van de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen.
Voor meer informatie over tijd en programma van het muziekdeel zie ons kalender-item.

Meer informatie over het totale evenement op www.winterworpland.nl.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.