Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Op Koers en Stijlorkest

Stijlorkest Groepsfoto

Feestelijke afsluiting van ‘Zomerconcerten in het Groen‘

Zondag 25 september sluit Muziekkoepel Nering Bögel het concertseizoen af met vrolijke muziek en zang. Met de herfst in aantocht maken het Shantykoor Op Koers en Het Stijlorkest er een feestje van in het Worpplantsoen. In hun gezamenlijk programma klinken liederen vol weemoed maar ook vrolijke nummers waarbij je niet stil kunt blijven zitten. De zomerse zondagmiddagconcerten in het groen staan volgend jaar vanaf mei weer op het Uit-programma van Deventer.

Het Stijlorkest brengt muziek in diverse stijlen, van zomerse Latin nummers tot gezellige dansmuziek en van populaire meezingers van nu, tot gouwe oude rocknummers. Het bestaat uit een groep enthousiaste en ervaren muzikanten die muziek maken met veel plezier! Het orkest is onderdeel van muziekvereniging Eendracht en het staat onder leiding van accordeonist John Kalma.
Op Koers’ zingt met veel plezier liedjes over de zee, het ruige leven op de schepen, woeste stormen, schepen die in de golven ten onder gaan, afscheid nemen, heimwee naar huis en vrouw, naar de zee, over drank, het vermaak in de havens. Ze vullen dit aan met andere liedjes die passen in de klankkleur en sfeer van het koor. Onder de bezielende leiding van dirigent Tijme de Boer is de afgelopen jaren hard gewerkt aan het repertoire van meer dan 100 Nederlandse, Engelstalige en Duitse liedjes.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Op Koers

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.