Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Jubileumconcert Concordia uit Wanssum

Concordia WanssumFanfare Concordia uit Wanssum viert haar 140-jarig bestaan met een stedentrip. Het bezoek wordt naast hun serie Proms concerten één van de hoogtepunten van dit jubileum.

Op zondag 18 september komt het gezelschap uit Limburg naar Deventer. Natuurlijk moet er tijdens de trip ook gemusiceerd worden en dat doen ze in het oudste stadspark van Nederland, het Worpplantsoen. Ze geven om 14.30 uur een speciaal jubileumconcert in de nostalgische Muziekkoepel Nering Bögel.

Fanfare orkest Concordia is onderdeel van een groot geheel en nog springlevend. De vereniging Concordia uit het Limburgse Wanssum kent diverse afdelingen zoals een blaasorkest, drumband, majorettes en opleidingsorkest. In het jaar 1876 werd Concordia opgericht als een muziekvereniging met een fanfare orkest. De fanfare zoals deze er vandaag de dag nog is telt zo’n 30 muzikanten. Fanfare Concordia speelt verschillende muziekstijlen. Van klassieke tot popmuziek en straatmarsen. Concordia is dan ook bij vele gelegenheden aanwezig. Het orkest heeft ook al drie keer met de gehele vereniging geweldige promsconcerten neergezet. De fanfare staat al sinds 1995 onder leiding van John Gubbels. Het wordt zijn afscheidsconcert.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.