Zondagmiddagconcerten

Van 3 mei t/m 27 september wordt in 2020 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Popkoor KGC

Koor Groot ColmschateConcert in monumentaal Worpplantsoen

Zondag 11 september staat in het teken van Monumentendag. Een bezoek aan het Worpplantsoen, het oudste stadspark van Nederland dat ook onder monumentenzorg valt, mag dan niet ontbreken. Vanaf 14.30 uur geeft het Popkoor KGC daar een concert in de Muziekkoepel Nering Bögel. Het koor wordt begeleid door hun eigen combo. Tussen het eerste en tweede deel is er een optreden van het zangduo Maarten & Son. Deze special act wordt gebracht door de gitarist van het begeleidingscombo Maarten Wolsing en zijn zoon Ivo.

Popkoor KGC is al meer dan 30 jaar een begrip in Deventer en omstreken. Het koor zingt actuele popmuziek, waarbij ze gaat voor kwaliteit. Begeleid door eigen band en onder leiding van dirigente Daphne Luth, bezorgt het koor, dat uit 60 leden bestaat, u een heerlijke muziekmiddag. In het repertoire zitten mooie ballads, die het publiek al vaak een kippenvel-moment hebben bezorgd, maar ook uptempo nummers, waarbij het lastig is om op je stoel te blijven zitten. Tijdens het optreden brengt het koor weer veel nieuw repertoire ten gehore. Met nummers van o.a. De Dijk, Dotan, Ilse de Lange, Michael Jackson en Within Temptation biedt zij voor iedere popliefhebber voldoende variatie.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Maarten Son

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.