Zondagmiddagconcerten

Van 3 mei t/m 27 september wordt in 2020 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Dames van Adel

Dames van Adel publiciteitsfotoDriestemmige pop in de Muziekkoepel Nering Bögel
Dames van Adel strijken neer in het Worpplantsoen

Bekende popnummers in een origineel driestemmig jasje: zo kenmerkt zich het repertoire van de Dames van Adel. Op zondag 14 augustus geeft de band, die bestaat uit drie zangeressen, een gitarist, bassist en percussionist, vanaf 14.30 uur een optreden in de Muziekkoepel Nering Bögel in het Worpplantsoen. Het is al de derde keer dat ‘De Dames’ te gast zijn in de nostalgische muziekkoepel, een garantie voor een heel gezellige middag muziek.

Het publiek kan, zittend op de klapstoeltjes of lekker in het gras, genieten van covers uit de rijke geschiedenis van de popmuziek. Maar ook hedendaagse nummers staan op het repertoire. Van Michael Jackson tot Waylon en van Blondie tot The Common Linnets. Tevens brengen de Dames, met hulp van een gastmuzikant een bijzondere meerstemmige ode aan één van de grootste Amerikaanse bands uit de geschiedenis van de popmuziek. Neem gerust je eigen picknickmand mee en laat je driestemmig meevoeren door de Dames van Adel!

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en er is een toiletgelegenheid in het park.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.