Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

U-Turn en Twells Vergiet

Het is alweer het laatste concert van dit zomerseizoen in de Muziekkoepel Nering Bögel. Op zondagmiddag 27 september komt aan de reeks van meer dan 20 optredens een einde. Het wordt een knallende afsluiting met maar liefst twee stevige bands op het podium van het Worpplantsoen. Kom dus kijken en luisteren naar de Zutphense band U-Turn en de band Twells Vergiet, hoe kan het anders, uit Twello.

U-Turn.JPEGU-Turn is een 4 mans formatie die je terug laat gaan in de tijd, je laat zwijmelen bij lekkere blues maar je ook uit je dak laat gaan. Het zijn stuk voor stuk goede muzikanten die weten te boeien met hun klankkleur en repertoire. Dat zijn vooral nummers die lekker in het gehoor liggen van o.a. The Beatles, Cuby and the Blizzards, Allman Brothers, Doe Maar, Jaimy Cullem, etc. De bezetting: Bert Boverhof op toetsen, Ben Beurskens gitaar en zang, Nico van Riessen op slagwerk en Frank Ong-Alok op bas.

Twels_Vergiet.jpgDe band Twells Vergiet is in 2003 ontstaan. Harrie, Gert en Gerard kwamen er tijdens een TT in Assen achter dat ze dezelfde passie hadden: Muziek maken! De huidige samenstelling van de band is gitaar en zang Harrie Timmermans, toetsen en zang Gert van Brummen, basgitaar Martin Nieuwenhuis, drums en zang Casper Benne en lead gitaar René van Russel. Zij spelen ondertussen al weer 3 jaar in deze samenstelling met veel plezier samen op de verschillende podia in Twello en omstreken. De vele herkenbare nummers nodigen het publiek vaak uit om mee te zingen.

Het zondagmiddag concert is entree vrij. Vrijwilligers zetten de klapstoeltjes voor u klaar. In het park is een toilet aanwezig en vriendelijke geprijsde versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de kiosk.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.