Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Vocalgroup Notes en troubadour Stefan

Notes_2014-09-21_151206.jpgHet Deventer zangkoor Vocalgroup Notes en troubadour Stefan van de Sande treden op zondagmiddag 30 augustus op in de Muziekkoepel Nering Bögel. Notes geniet al de nodige regionale bekendheid vanwege hun creatieve voorstellingen. Troubadour Stefan van de Sande toert deze zomer heel Europa door en geniet ondertussen al meer bekendheid in het buitenland dan in Nederland. Gelukkig had hij nog ruimte in zijn agenda voor een Deventer optreden.

Vocalgroup NOTES is een enthousiaste groep van 11 zangers en zangeressen en is opgericht in 2013. Johan Bakker is naast één van de zangers ook muzikaal leider en schrijver van de vernieuwende en eigentijdse arrangementen. Ze brengen een zeer gevarieerd (pop)repertoire, zowel a capella als met live begeleiding of orkestband. Naast het leveren van een muzikale topprestatie is NOTES ook onderscheidend in de performance. Het enthousiasme en plezier in het samen zingen spat er altijd vanaf.

Stefan.gitaar5_1.jpgHet optreden van Stefan van de Sande met zijn autobiografisch repertoire is er een om in te lijsten. Met alle buitenlandse artiesten die ons land aandoen raken wel eens de juweeltjes van eigen bodem uit het oog. Het is een singer/songwriting van top niveau, mooi ingetogen gitaarspel waar nodig en uitbundig waar gewenst, zéér prettige zangstem en verhalen waar je naar wilt luisteren. Een concert van Stefan is een mix van moderne folk, melancholie en een vleugje rock-country dus gewoon gaan zitten, kijken, luisteren en genieten.

Het concert is entree vrij. Wij zetten de stoeltjes voor u klaar en als u het mooi vindt zien wij dat graag terug in uw vrije gift. Er is een toiletvoorziening in het park en voor versnaperingen kunt u bij de kiosk terecht.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.