Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Chorus Swingtet

CHORUS

Vakantie picknick in een swingend Worpplantsoen

Thuisblijvers en vakantiegangers in Deventer kunnen zondagmiddag 26 juli genieten van een swingend concert in de Muziekkoepel Nering Bögel. Het gratis concert is van 14.30 tot 16.30 uur. De vijftal ervaren muzikanten van het Chorus Swingtet hebben zich toegelegd op Jazz-standards en traditionals uit Amerikaanse, Europese en de Gypsy jazz historie. Pak een stoeltje en zoek een mooi plaatsje bij de koepel of spreid je picknickkleedje uit en geniet op enige afstand. Het kan allemaal.....

Chorus Swungtet is ontstaan in 2010 - met als onderliggende titel: “Jazz traditionals on strings”. Het concept was en is nog steeds, dat er geen typische vaste rollen zijn verdeeld, maar dat iedereen zowel solist als begeleider is.
Het repertoire bestaat uit blues, ballads en swing uit de periode 1930 tot 1960. Uiteraard – in deze bezetting – werk van Stephane Grappelli en Django Reinhardt, maar ook veel andere bekende jazz-standards.
Ze maken ook graag uitstapjes naar Latin en wat meer actuele bekende (al dan niet gezongen) songs. Met viool, drums, (contra)bas, piano en gitaar is de licht versterkte muziek een feest voor het oor en het verrassende programma biedt veel afwisseling.
De bandleden zijn: Rudolf Beijerman (viool en zang), Fred Mooy (drums), Tom Brunsveld (bas en zang), Jan Thies (piano), René Kuipers (gitaar).

Kom met de hele familie gezellig picknicken en genieten. Er is kiosk voor lekkere versnaperingen en er is een toiletvoorziening in het park.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.