Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Zeldzaam Mooi

Zeldzaam mooiOptredens van Flower to the People, Reitse Giesbers en Maandagskinderen

Een Zeldzaam Mooi markt gecombineerd met live muziek en ‘straat’theater. Op zondag 19 juli vind dit allemaal plaats in het Worpplantsoen, het oudste stadspark van Nederland. De markt gaat om 11.00 uur open en omvat 35 leuke kramen en 10 foodtrucks of kramen met zeldzaam mooie, creatieve en lekkere producten. In de Muziekkoepel Nering Bögel zijn er optredens van Flower to the People, Reitse Giesbers en voorstellingen van Theatergroep Maandagskinderen. Ook voor kinderen is er vermaak in de vorm van kinderworkshops en demonstraties. Zeldzaam Mooi is een alles omvattend familie evenement en speelt zich af in de voortuin van Deventer.

Na een uiterst succesvolle eerste editie van vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven. Bezoekers genoten van de ontspannen sfeer op deze unieke markt met alleen de allerleukste en/of lekkerste, handgemaakte en zeldzaam mooie producten uit de regio. Er zijn verschillende ambachtelijke workshops en demonstraties van deelnemers en ook kinderen kunnen zich weer prima gaan vermaken met speciale activiteiten, zoals een springkussen, mega zeepbellen demonstraties, kinderschmink en speciale kinderworkshops.

MaandagskinderenP9132769 300x225Om 12.00 uur is de eerste voorstelling van theatergroep Maandagskinderen. De voorstelling gaat over het leven op een camping..... Om 15.00 uur wordt het stuk nogmaals opgevoerd.
Vanaf 13.00 uur is er live muziek in de Muziekkoepel Nering Bögel.
De singer/songwriter met soulvolle stem Reitse Giesbers is bezig zijn muziek kenbaar te maken aan heel Nederland. Dat gebeurt o.a. door radio optredens o.a. bij Nachtegiel en hij was onlangs te zien op TV in het programma The Hit en De Beste Singer-Songwriters van Nederland. Zijn muziek is het best te typeren als pop/soul muziek waarin zijn piano een grote rol speelt.
Flower to the People is onlangs van Zoetermeer verhuisd naar Zutphen. Volgens gitarist Frank Ong-Alok zijn hij en zangeres Fleur Tolman al helemaal ingeburgerd in het oosten. Het is al de derde keer dat FttP in de koepel komt optreden. De omgeving inspireert hun unieke muziekstijl met invloeden uit de Jazz, Latin, Folk, Blues, Pop en Klassiek. FttP, een profeessionele top band die ‘Acoustic World Fusion’ speelt.

Het Zeldzaam Mooi evenement is van 11:00 – 17:00 uur. Kom met de hele familie gezellig picknicken en genieten. Er is een toiletvoorziening in het park. Programma:

11.00 uur Opening Markt

12.00 uur Maandagskinderen, 1e voorstelling Deventer theatergroep

13.00 uur Singer/songwriter Reitse Giesbers

13.45 uur Flower to the People

14.30 uur Maandagskinderen, 2e optreden

15.00 uur Flower to the People

16.00 uur Singer/songwriter Reitse Giesbers

Flower ttP Mediumafl4 Reitse 02 2 Medium

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.