Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Accordeonvereniging Advendo

Advendo Wilp MediumWilp 1250 ook in de Muziekkoepel Nering Bögel
Wilp viert het hele jaar haar 1250-jarig bestaan. Uiteraard werkt daar het hele verenigingsleven in het dorp daaraan mee, zo ook Accordeonvereniging Advendo. Het concert dat zij daarvoor hebben ingestudeerd wordt op zondagmiddag 28 juni uitgevoerd in de Muziekkoepel Nering Bögel. Daarnaast is er een gastoptreden van de FOLA Djembe-groep.

Het zomerconcert in het Worpplantsoen is van 14.30 tot 16.30 uur.

Accordeonvereniging Advendo-Wilp is een begrip in wijde omgeving, leidt vele jongeren op en bestaat al ruim tachtig jaar. Het orkest biedt een gevarieerd programma en speelt o.a. Hit the Road Jack, de Sabeldans, Ode aan Het Nederlandse lied en natuurlijk zal ook de tango niet ontbreken. Advendo staat o.l.v. Dirigent Jeroen Gulikers.
Een speciaal intermezzo is het gastoptreden van FOLA Djembe-groep. De Djembe is de bekendste en meest populaire West-Afrikaanse trommel. De oprichter van FOLA is Martin Bernard en hij zorgt met zijn djembe-drums voor heerlijke, opzwepende klanken.
Accordeonvereniging Advendo en FOLA Djembe-groep hebben elkaar muzikaal gevonden in een prachtig Afrikaans muziekstuk. Het belooft niet alleen een muzikale maar ook een ritmische middag te worden in het fraaie Worpplantsoen.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Neem gerust je picknickmand mee. Er is een toiletvoorziening in het park en versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de kiosk.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.