Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Klassiek in de Koepel

WAK.CFiKUmHW8AAurWN.jpg largeOp zondagmiddag 7 juni staat het programma in de muziekkoepel volledig in het teken van de Week voor de AmateurKunst WAK).

Meer informatie over de WAK zie www.wakdeventer.nl

Het wordt een gevarieerd programma dat is samengesteld door Leny Stappers.

'Kinderen maken muziek' is mede door Koningin Maxima en het Oranjefonds gelukkig weer actueel in de publiciteit gekomen. Het muziekonderwijs krijgt en verdient ook die aandacht. Rond het optreden van het Kamerkoor De Hoventoon en het Deventer Symfonisch Orkest zijn een aantal jeugdige musici geprogrammeerd. Er staan die middag maar liefst 10 optredens op het programma. Jonge mensen die bij De leeuwenkuil worden opgeleid voor o.a. piano, cello, viool door de docenten Henriette Aberson, Mirjam Agtsteribbe, Coert Bremmers, Mark van Hoof en Leny Stappers. Zij spelen werken van o.a. H. Purcel, F. Chopin, Rachmaninov, F. Schubert en P.J. Tjaikowsky.

Voor het programmaoverzicht van deze middag zie onze kalender.
De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Er is een toiletvoorziening in het park en versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.