Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Sevilla Olé

Los Pajaritos 2 MediumSpaanse zondagmiddag met De Rozenfabriek

Het Worpplantsoen wordt op zondag 31 mei omgetoverd in Spaanse sferen. In de muziekkoepel strooit het dansatelier van Jorien Maters met haar dansatelier De Rozenfabriek met zonnige klanken, flamenco muziek en dans. Je waant je op vakantie in Andalusië. Er zijn optredens van het duo Flor de Lis en de Spaanse zanggroep Los Pajaritos.

Het duo Flor-de-Lis brengt Flamenco en Spaanstalige muziek in een intieme sfeer. Met zang en gitaar spelen Natasja LaValletta en Bart Guichelaar-Villerius gevoelige en swingende nummers op geheel eigen wijze.

"Los Pajaritos" is Deventers eigen 7-vrouws flamencoformatie. Is het een koor? Is het een band? Nee... het zijn Los Pajaritos! Niet te vangen in een kooitje. Zeven dames met het hart op de juiste plaats... geworteld in de Deventer aarde maar met hun 'corazón' in de Spaanse zon...! Ze zingen Spaanstalig, meerstemmig, hartverwarmend, vrolijk, hier en daar wat melancholisch...met een lach en een traan... Hun liefde voor muziek en Spanje werkt aanstekelijk. Wedden dat u niet stil kunt blijven zitten? Bij gelegenheid zijn ook de Flamenco dansers van 'de Rozenfabriek' er bij om het plaatje helemaal compleet te maken... u waant zich zowaar regelrecht in Sevilla... Olé!

De openluchtvoorstelling is van 14.30 tot 16.30 uur en is entree vrij. Er is een toiletvoorziening in het park en versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de nostalgische kiosk.

FlordeLis Large

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.