Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

4Jazz&Co

Affiche 4JazzoAls de zon een beetje mee wil werken wordt het op zondagmiddag 17 mei een muzikale picknick in het Worpplantsoen. Liefhebbers van jazz kunnen hun hart ophalen aan het optreden van 4Jazz&Co in de Muziekkoepel Nering Bögel. De gerenommeerde musici komen uit de Achterhoek, ze weten dus wat 'an-goan' is. Het jazzcombo o.l.v. Ad Rats komt met zangeres Monique Beijer naar Deventer.

Ad Rats is een veelzijdige muzikant die zowel in de sixties en pop (gitaar en basgitaar) als in de jazz (contrabas) zijn sporen heeft verdiend. Momenteel speelt hij ook in het collectief van Dokter, Jazz & Co. De verdere bezetting is op piano, Richard van Rossem, op saxofoon Frank Deurvorst en op drums Piet Volbeda. Zij brengen bekende jazz-standards, nummers die gemakkelijk in het gehoor liggen. Voor het vocale werk komt zangeres Monique Beijer mee met de Achterhoekse formatie. Met verve en passie vertolkt zij heerlijke en toegankelijke jazzy songs.

 

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.