Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Culinair Moederdagconcert

Muziekkoepel Nering Bögel verwent alle lieve moeders.
Goede muziek en lekkere asperges in Worpplantsoen.

Een culinair Moederdagconcert met lieflijke klanken en een smaakvolle verwennerij. Op zondagmiddag 10 mei speelt het Lammy Bruyns Combo en het duo Acoustic Live in de Muziekkoepel Nering Bögel in het Worpplantsoen. Beiden hebben al met meerdere succesvolle optredens in Deventer het publiek weten te boeien. Naast deze verfijnde muzikale invulling is er ook een overheerlijke Sallandse Asperge Proeverij. Ter gelegenheid van Moederdag gaat het restaurant Kriebelz uit Terwolde in samenwerking met De Weerd Asperges uit Raalte alle lieve moeders verwennen. Dat wordt smullen in het Worpplantsoen.

Lammy Bruyns Combo DSCF1269 SmallHet "Lammy Bruyns Combo" brengt muziek die gebaseerd is op de Franse 'Musette' en de 'Gypsy Swing'. De Franse 'Musette' werd in de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw gespeeld door grote Franse accordeonisten zoals Gus Viseur, Tony Muréna en Jo Privat. De 'Gypsy Swing' is gecreëerd en wereldberoemd geworden door gitarist Django Reinhardt met zijn "Hot Club de France" kwintet. Lammy Bruyns doet met haar begeleiders zowel de 'Musette' als de 'Gypsy Swing' herleven. Haar repertoire bestaat uit walsen in de 'Musette' stijl, afgewisseld door mooie ballads en swingnummers uit het oeuvre van Django Reinhardt. Bovendien brengt zij een aantal bekende Franse chansons.
Dit combo zorgt vooral voor een typisch Franse sfeer – je waant je even in Parijs !

Acoustic Live is een akoestisch duo dat bestaat uit gitarist Reggy Langkun en zangeres Karin Brouwer. Beiden hebben jarenlange ervaring in de muziek. Reggy heeft in verschillende bands gespeeld, voornamelijk rock. Ook Karin speelde onlangs op Koningsdag nog met The Bridge in de koepel. Zij heeft als zangeres in verschillende bands gezeten, maar vond al snel haar weg in deze intiemere vorm van muziek, die uitstekend bij haar past.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.