Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Bevrijdingsdag 5 mei

Big Band Twello JH20130519 1 25 MediumBevrijdingsdagconcert door Big Band Twello

Op Bevrijdingsdag, dinsdagmiddag 5 mei, is er een concert in het Worpplantsoen. Het concert wordt gegeven door Big Band Twello en sluit mooi aan bij de overige activiteiten die dit jaar ter gelegenheid van de viering van 70 jaar vrijheid in Deventer worden georganiseerd. In het Worpplantsoen, het oudste stadspark van Nederland, vind 's middags voor kinderen ook het Bevrijdings-spelspektakel plaats. Het wordt vast weer heel gezellig in het park.

Bigband muziek roept herinneren op aan de grote voor- en naoorlogse showorkesten. Al bijna 65 jaar weet de Big Band Twello, met een gevarieerd aanbod van jazz, blues en pop nog steeds menig muziekliefhebber te verrassen. Onder leiding van Edwin Neuteboom Spijker en met de zoetgevooisde klanken van zangeres Aline Frieling als prachtige omlijsting, weet men menig hart te raken. De swingende muziek zorgt er vaak voor dat vele voetjes van de vloer gaan. Sterker nog, slechts als ze de Big Band Twello zouden kennen bij Duyvis, weten ze wanneer er een fuif is!
Het Bevrijdings-spelspektakel voor kinderen wordt georganiseerd door de stichtingen De Zwarte Hond en Stichting Vrij. Er komt o.a. een klauterbaan, een zeepkistenrace en springkussens.
Zoals ook op de zondagen staan de vrijwilligers van de muziekkoepel met de nostalgische kiosk er voor de versnaperingen. Het speciale concert is van 14.30 tot 16.30 uur en is entree vrij.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.