Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

The Cheetahs en The Maddoxs

DSC09304 MediumBack to the Sixties op zondagmiddag 3 mei 2015.
Zondagmiddag 3 mei gaat de Muziekkoepel Nering Bögel van start met de bands Cheetahs en Maddoxs, Back to the Sixties. Het is nog wel geen zomer, maar de stoere gitaren van de rockers zijn wel bestand tegen wisselvallige weersomstandigheden. Bovendien zijn de hippies van de jaren 60 wel wat gewend en datzelfde geldt ook voor hun fans en liefhebbers van de sixties. Dat wordt vast een leuk treffen in het Worpplantsoen, het oudste stadspark van Nederland.

De Deventer band The Cheetahs tekenen voor de eerste set, aanvang 14.30 uur. Rock & Roll, Indo Rock en Country from the sixties. Hun glorietijd was vanaf1959 tot 1967. Afkomstig uit Deventer en begonnen als schoolband hebben de 5 musici in 1999 de draad weer opgepakt ter voorbereiding van het reünieconcert "Deventer Sixties Alive". Sindsdien worden weer regelmatig optredens verzorgd. De huidige bezetting van The Cheetahs is: Joop Klunder: Keyboard / Niek Lensvelt: Basgitaar / Wil Evers: Gitaar en Zang / Jannes Peters: Solo Gitaar / Jan Lueks: Drums

The Maddoxs verzorgt het tweede deel van de middag. De Band is opgericht in 1964 en speelde veel rock 'n roll en blues tot eind jaren 70. In die tijd traden ze veel op in Duitsland in voorprogramma's van o.a. John Mayall, Buffoons en Cuby & the Blizzards. In 2008 werd ook hier door een reünie de draad weer opgepakt. De bezetting van Maddoxs bestaat nu uit: Luc Messelink - zang en mondharmonica, Cees Terwel - sologitaar en saxofoon, Hans Lindeboom - slaggitaar en zang, Jos Dammers - drums, Reggy Keuter - basgitaar. Ze spelen o.a. nummers van Them , Van Morrison, Rolling Stones, The Hunters, Q 65, Outsiders, Shadows en Chuck Berry.
De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur . Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.