Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Oranje in het Groen

OranjeSfeerCustomKoningsdags Nieuwe Stijl met Beat en Dans

Op maandag 27 april wordt Koningsdag Nieuwe Stijl gevierd. In het groen van het Worpplantsoen wordt swingende muziek gespeeld en dat nodigt uit tot dansen.
Drie Deventer bands treden vanaf 13 uur op in de muziekkoepel; Jemilo, Get Back to the Beat en The Bridge.
De ambiance in het oudste stadspark van Nederland is weer top. Lekker zitten aan lange biertafels en genieten van een consumptie, vrolijke mensen en een smakelijke hotdog, braadworst of een Oranje bittertje. Een hele middag in de stadse natuur met goede muziek en een heerlijk oranje-sfeertje.

Jemilo, een trio met Mirande, Louis en Jeff, maakt akoestische muziek en covert bestaande nummers naar eigen smaak en op hun eigen manier van performen. De nummers die zij spelen krijgen een extra dimensie door hun meerstemmige zang, begeleid door strakke percussie en subtiel gitaarspel.

Get Back to the Beat
is de band van frontman Ad Peters, na het vertrek van toetsenist Bert Kappert, het laatst overgebleven lid van de legendarische Sixties band Lovin End. Zij spelen muziek zoals het klonk in de bars en the Cavern club in Liverpool in de 60's: Beatles, Searchers, Animals, ach het hele Sixties-tijdperk komt voorbij.

The Bridge
met enkele bandleden in hun gelederen die op de Worp wonen, is een spannende coverband met een stevig karakter, die zompig kan rocken als the Black Keys en Queens of the Stoneage, maar ook gevoelige nummers van Stevie Ann en Skunk Anansie op het repertoire heeft staan.

Waanders-legaat voor verfraaiing van het Worpplantsoen
Heb je aan het eind van het Oranjefeest genoeg inspiratie opgedaan om mee te doen aan ideetjes voor het Waanders-legaat? Lever ze in bij de nostalgische kiosk, het kan allemaal. Nadere programma informatie: www.waandersworpplantsoen.nl

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.