Zondagmiddagconcerten

Van 2 mei t/m 26 september wordt in 2021 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Twee Deventer koren in het Worpplantsoen

Terwijl de herfstkleuren meer en meer het decor bepalen van de Muziekkoepel Nering Bögel, bereiden de leden van Vocalgroup Notes zich voor op hun optreden op zondag 21 september. Het Deventer zangkoor is van plan om samen met het shantykoor d'Ieselsingers er een mooi feestje van te maken op de eerste herfstdag van september.

 

Super enthousiast geeft vocalgroup NOTES een performance waar het publiek en zangers energie van krijgt. Elk optreden is daardoor telkens weer een feestje! De groep is opgericht in januari 2013 en bestaat uit 10 leden. De artistieke en muzikale leider is Johan Bakker. Naast uiteraard het plezier in zingen hebben de leden van NOTES met elkaar gemeen dat zij graag het beste uit zichzelf willen halen. NOTES werkt met eigen, vernieuwende arrangementen van hedendaagse muziek.
Shantykoor d'Ieselsingers bestaat uit ca. 16 leden voornamelijk uit Deventer afkomstig. Ze zingen meerstemmig Nederlandse- en Engelstalige shanty-liederen. De begeleiding bestaat uit twee accordeonisten en een dwarsfluitist. Deze laatsten zijn in tegenstelling tot de koorleden, welke allemaal 50+ zijn, jongelui. Deze mix van jong en oud bevalt beide partijen prima.
Programma:
14.00 uur: Shantykoor d'Ieselsingers
14.20 uur: Vocalgroep Notes
Korte pauze
15.00 uur: Shantykoor d'Ieselsingers
15.25 uur: Vocalgroep Notes tot 16.00 uur

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2021 van 2 mei t/m 26 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.