Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Duo Invernizzi en Project Loheus Part II

Invernizzi 2Photo 15-03-14 16 14 51 SmallVan Latin tot Lohues in de Muziekkoepel Nering Bögel

Zondag 7 september treden er twee groepen op. Uit Zwolle komt het duo Invernizzi en er is een gastspecial van Project Lohues Part II, die een ode komt brengen aan de Drentse componist/zanger Daniël Lohues. Dat wordt ongetwijfeld een veelzijdige en gevarieerde middag in het Worpplantsoen, het oudste stadspark van Nederland.

 

Het duo Invernizzi verzorgt een muzikale reis door de tijd en de reisleiders zijn vader Hans en dochter Anne. Anne (32, zang, percussie) en Hans (62, zang, gitaar) Invernizzi zijn een allround en zeer ervaren cover duo. Zij spelen een breed repertoire van jazz, latin, fifties, sixties, seventies, standards, het betere Nederlandstalige lied en Top 40 hits. Hans' specialiteit zijn de onverwoestbare songs uit de jaren zestig en Anne zingt graag nummers van Adele, Anouk, Ilse de Lange, Norah Jones, Miss Montreal en Caro Emerald. Een middag met Anne en Hans is een gevarieerde, spannende, welluidende en onderhoudende muzikale reis door de tijd.
Project Lohues Part II is een groep liefhebbers van de liedjes van Daniel Lohues. Projectleider Coen Mijnen is de initiatiefnemer en maakte de een na de andere muzikant enthousiast om mee te doen. Deze muziekhobbyisten brengen nu met volle overgave en veel plezier de Lohues liedjes over 't platteland, vroeger, alledaagse dingen, ditjes, datjes, liefde en kommer en kwel ten gehore. Uiteraard in het dialect.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.