Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Duo Invernizzi en Project Loheus Part II

Invernizzi 2Photo 15-03-14 16 14 51 SmallVan Latin tot Lohues in de Muziekkoepel Nering Bögel

Zondag 7 september treden er twee groepen op. Uit Zwolle komt het duo Invernizzi en er is een gastspecial van Project Lohues Part II, die een ode komt brengen aan de Drentse componist/zanger Daniël Lohues. Dat wordt ongetwijfeld een veelzijdige en gevarieerde middag in het Worpplantsoen, het oudste stadspark van Nederland.

 

Het duo Invernizzi verzorgt een muzikale reis door de tijd en de reisleiders zijn vader Hans en dochter Anne. Anne (32, zang, percussie) en Hans (62, zang, gitaar) Invernizzi zijn een allround en zeer ervaren cover duo. Zij spelen een breed repertoire van jazz, latin, fifties, sixties, seventies, standards, het betere Nederlandstalige lied en Top 40 hits. Hans' specialiteit zijn de onverwoestbare songs uit de jaren zestig en Anne zingt graag nummers van Adele, Anouk, Ilse de Lange, Norah Jones, Miss Montreal en Caro Emerald. Een middag met Anne en Hans is een gevarieerde, spannende, welluidende en onderhoudende muzikale reis door de tijd.
Project Lohues Part II is een groep liefhebbers van de liedjes van Daniel Lohues. Projectleider Coen Mijnen is de initiatiefnemer en maakte de een na de andere muzikant enthousiast om mee te doen. Deze muziekhobbyisten brengen nu met volle overgave en veel plezier de Lohues liedjes over 't platteland, vroeger, alledaagse dingen, ditjes, datjes, liefde en kommer en kwel ten gehore. Uiteraard in het dialect.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.