Zondagmiddagconcerten

Van 3 mei t/m 27 september wordt in 2020 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Tango Abrazo Openlucht Salon & Trio Nuevo Nocturna

Argentijnse Tango dansen in het Worpplantsoen
Wil je eindelijk wel eens die zwoele Argentijnse tango dansen met je geliefde? Of wil je liever eerst even kijken hoe dit gaat? Dit kan op zondagmiddag 24 augustus in het Worpplantsoen. Tango Abrazo geeft dan een demonstratie en een indruk van de lessen en workshops die zij organiseren. Om het sfeertje helemaal compleet te maken is er live muziek in de Muziekkoepel Nering Bögel met het trio Nuevo Nocturna.

 

De Openlucht Salon begint al om 13.00 uur.
De docenten Liesbeth en Rob nodigen je uit om te komen dansen in een ontspannen sfeer en te genieten van de mooie muziek. De tango is een improvisatiedans. Passen zijn daarbij onontbeerlijk, maar hebben niet de eerste prioriteit. Deze ligt bij het dansen en dat doe je samen met je danspartner en de melancholische 'beroemde tranen' muziek. Kijk voor een indruk op http://www.tangoabrazo.nl.
14 uur: Optreden van Trio Nuevo Nocturna.
Nuevo Nocturna komt uit Rotterdam en bestaat uit Charlotte Dupuis (viool, zang), Mirek Walton (gitaar, piano) en Alexander Vocking (Contrabas). De interactie tussen de bandleden en de kwaliteit van de uitvoering maken elk optreden van Nuevo Nocturna bijzonder. Je wordt direct meegenomen naar het warme Argentinië. Spanje, Portugal en Mexico krijg je er gratis bij. Met hun meeslepende muziek weten ze de harten van het publiek te raken. Na het concert (ca.16 uur) verzorgt een DJ een after-dansparty tot 17 uur.
Neem je dansschoenen en picknickkleedje mee en geniet gratis van deze bijzondere Openlucht Salon van Tango Abrazo.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.