Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Crazy Old Jazzmen

Crazy Old JZondagmiddag 10 augustus 2014 - Jazz vrienden ontmoeten elkaar in het Worpplantsoen.
De geroutineerde maar vooral gemotiveerde jazzmusici van de Crazy Old Jazzmen spelen de muziek van de jazz-legendes Louis Armstrong en Cris Barber live in de Muziekkoepel Nering Bögel. Swingende improvisaties en heerlijke blues nodigen uit om mee te zingen en te swingen want bij deze band spat het plezier er altijd van af.

 

De Crazy Old Jazzmen, afgekort COJ, bestaat uit een groep musici die elkaar gevonden hebben in het spelen van oude stijl jazz. Sinds vier jaar maakt deze zes mans formatie met veel enthousiasme samen muziek. Alle leden hebben minsten 30 jaar jazz-ervaring in vele bands en spelen ook nu nog vaak in andere Jazzbands.


De COJ komt uit Oost Nederland, van Nijmegen tot Delden, van Deventer tot Didam. Dat geeft aan dat zij er veel voor over hebben om in de COJ te spelen maar daarvoor ook veel energie terugkrijgen. Hun handelsmerk is het plezier met elkaar en daardoor ook met het publiek. De bezetting van het orkest is standaard; banjo, bas, slagwerk in de ritmegroep met klarinet, trompet en trombone in de frontlijn. Die bezetting past bij de New Orleans stijl (Louis Armstrong bv), maar ook bij de Engelse Trad (Chris Barber), beiden spelen ze met veel plezier. En wilt u een mooie blues horen, ook dan komt u aan uw trekken. Heeft u zin om mee te swingen en te zingen? Het kan met de Crazy Old Jazzmen.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.