Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Crazy Old Jazzmen

Crazy Old JZondagmiddag 10 augustus 2014 - Jazz vrienden ontmoeten elkaar in het Worpplantsoen.
De geroutineerde maar vooral gemotiveerde jazzmusici van de Crazy Old Jazzmen spelen de muziek van de jazz-legendes Louis Armstrong en Cris Barber live in de Muziekkoepel Nering Bögel. Swingende improvisaties en heerlijke blues nodigen uit om mee te zingen en te swingen want bij deze band spat het plezier er altijd van af.

 

De Crazy Old Jazzmen, afgekort COJ, bestaat uit een groep musici die elkaar gevonden hebben in het spelen van oude stijl jazz. Sinds vier jaar maakt deze zes mans formatie met veel enthousiasme samen muziek. Alle leden hebben minsten 30 jaar jazz-ervaring in vele bands en spelen ook nu nog vaak in andere Jazzbands.


De COJ komt uit Oost Nederland, van Nijmegen tot Delden, van Deventer tot Didam. Dat geeft aan dat zij er veel voor over hebben om in de COJ te spelen maar daarvoor ook veel energie terugkrijgen. Hun handelsmerk is het plezier met elkaar en daardoor ook met het publiek. De bezetting van het orkest is standaard; banjo, bas, slagwerk in de ritmegroep met klarinet, trompet en trombone in de frontlijn. Die bezetting past bij de New Orleans stijl (Louis Armstrong bv), maar ook bij de Engelse Trad (Chris Barber), beiden spelen ze met veel plezier. En wilt u een mooie blues horen, ook dan komt u aan uw trekken. Heeft u zin om mee te swingen en te zingen? Het kan met de Crazy Old Jazzmen.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.