Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Rockband The Valiant Fighters met jaren 60 roots

The Valiant Fighters is een van de oudste rockbands die nog steeds in de (bijna) originele jaren 60 bezetting optreedt. Op zondagmiddag 3 augustus speelt de band die in 1961 is opgericht in de Muziekkoepel Nering Bögel. Hadden ze in vroeger dagen met Gerard Broekhuis de Deventer in Elvis Presley in hun gelederen, nu wordt de toon gezet door frontman Jan Dijkhuis die als een Deventer Joe Cocker het geluid van de band bepaalt. Het belooft een middag te worden in de sfeer van...., kennen jullie deze nog???

 

 

Het repertoire is dan ook vooral gericht op diversiteit en afwisseling. Het heeft een mix van nummers uit de 60er jaren van Buddy Holly tot en met The Doors en alles wat daartussen zit. Er staan instrumentale gitaar hits van Shadows en Ventures op hun setlijst en ook laten ze graag eigen werk horen. Daarnaast spelen ze ook met veel plezier nummers uit de 70er en 80er jaren zoals van E. Clapton, JJ Cale, J. Hiatt, Gary Moore etc.. als het maar in hun bluesy idioom past. Kortom, voor de sixties-fans ligt een mooie middag in het Worpplantsoen in het verschiet.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.