Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Jan Rooding Quartet met Marius Brevé op contrabas

Rooding Quartet.photo1Muziek van Jazzlegendes

Muziekkoepel Nering Bögel ontvangt zondagmiddag 27 juli het Jan Rooding Quartet. Voor de liefhebbers van jazzlegendes als Miles Davis, Pat Metheny en Wayne Shorteris dit een mooie gelegenheid dit optreden in het historische Worpplantsoen mee te maken. In Deventer is deze jazzformatie met Marius Brevé op contrabas geen onbekende. De muziekleraar was al eens in de muziekkoepel te gast met zijn schoolband Seven Steps.

 

Het Jan Rooding Quartet komt uit de omgeving van Arnhem en speelt al bijna een jaar in deze bezetting: Jan Rooding: drums, Wouter Bosch: gitaar, Vincent  Bergervoet: saxen en Marius Brevé: contrabas. Na vele muzikale omzwervingen hebben de muzikanten elkaar gevonden in de muziek van legendarische jazz grootheden. Samen zullen ze ongetwijfeld zorgen voor een spetterend openlucht optreden.

 

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.