Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Miss Apple

Miss Aple LargeHet podium van de Muziekkoepel Nering Bögel is op zondagmiddag 20 juli van 14.00 tot 16.00 uur helemaal voor de Apeldoorns muziekgroep Miss Apple. Zij gaan daar een heerlijke muzikale picknick verzorgen. Dat wordt dus weer genieten in het oudste stadspark van Nederland ‘Het Worpplantsoen’.


Het wordt een zomers-concert met mooie luisterliedjes en pittige songs van alledaagse toppers en evergreens. Voor wie wil genieten in de vrije natuur van mooie muziek en het bijbehorende ontspannen sfeertje is een bezoek aan het park zeer de moeite waard. Miss Apple is een muziekgroep bestaande uit: v.l.n.r. Ellen Damen (zang), Charlotte Woudenberg (zang), Hans Damen (zang en gitaar) en Margit Damen (zang en piano). Zij maken muziek met passie en veel plezier en hebben een voorliefde voor mooie luisterliedjes, zowel Engels- als Nederlandstalig. Van John Legend en Madonna tot Norah Jone en The Mamas & The Papas. Daarbij maken zij graag gebruik van eigen arrangementen.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.