Zondagmiddagconcerten

Van 3 mei t/m 27 september wordt in 2020 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Miss Apple

Miss Aple LargeHet podium van de Muziekkoepel Nering Bögel is op zondagmiddag 20 juli van 14.00 tot 16.00 uur helemaal voor de Apeldoorns muziekgroep Miss Apple. Zij gaan daar een heerlijke muzikale picknick verzorgen. Dat wordt dus weer genieten in het oudste stadspark van Nederland ‘Het Worpplantsoen’.


Het wordt een zomers-concert met mooie luisterliedjes en pittige songs van alledaagse toppers en evergreens. Voor wie wil genieten in de vrije natuur van mooie muziek en het bijbehorende ontspannen sfeertje is een bezoek aan het park zeer de moeite waard. Miss Apple is een muziekgroep bestaande uit: v.l.n.r. Ellen Damen (zang), Charlotte Woudenberg (zang), Hans Damen (zang en gitaar) en Margit Damen (zang en piano). Zij maken muziek met passie en veel plezier en hebben een voorliefde voor mooie luisterliedjes, zowel Engels- als Nederlandstalig. Van John Legend en Madonna tot Norah Jone en The Mamas & The Papas. Daarbij maken zij graag gebruik van eigen arrangementen.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.