Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Second Nature brengt een keur van hits

Second Nature compilatieDeventer coverband!

Het is zondag 15 juni een en al natuur wat de klok slaat. Second Nature staat dan op het podium van de Muziekkoepel Nering Bögel met rondom volop natuur in het Worpplantsoen, het oudste stadspark van Nederland. De Deventer coverband treedt op van 14 tot 16 uur met hits uit de jaren 70 tot de huidige top 40 hits.

 

Second Nature heeft een veelzijdig repertoire dat door de bandleden zorgvuldig is samengesteld. Het bevat covers uit zeer verschillende genres en tijden.

De bezetting bestaat uit: Patricia Holla, zang en percussie; Sander Matser, drums; Tom Harmelink, toetsen en zang; Olaf Borgonjen, basgitaar en zang en tot slot Pieter Verdam, gitaar en zang. Met zijn vijven maken ze er graag een feestje van en betrekken het publiek graag bij de keuze van de nummers. Dat kan en mag van alles zijn, van pop tot rock en van blues tot Nederlandstalig. Ze stemmen hun muziek af op de gelegenheid waar ze spelen. 

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.