Zondagmiddagconcerten

Van 3 mei t/m 27 september wordt in 2020 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Quatre Tickets the Swing

Quatre Tspelend 2 kleurOde aan Django Reinhardt door Quatre Tickets the Swing

Liefhebbers van Gipsy Jazz komen op de eerste Pinksterdag zondag 8 juni volop aan hun trekken. Quatre Tickets the Swing speelt dan zigeunerjazz in de Muziekkoepel Nering Bögel. Van 14 tot 16 uur brengt de band een ode aan hun inspirator de legendarische Franse zigeunergitarist Django Reinhardt. Deze muziek uit de ’30 en ’40 jaren vind nog steeds vele bewonderaars en uitvoerenden zoals het Rosenberg Trio en de vermaarde Duitse gipsy gitarist Joscho Stephan.

 

Quatre Tickets the Swing vieren eind dit jaar al weer hun 15-jarig bestaan. Al die jaren brengen zij een swingend repertoire met een Frans tintje in de traditie van Django Reinhardt. De bezetting bestaat uit Peter Swart op sax, Georg Lankester op gitaar, Eric van Buijsen op contrabas en Arthur Siero op ‘Hot-club’gitaar. Het kwartet wordt deze zondagmiddag aangevuld met zangeres Inge Alberts. Swing & ballads wisselen elkaar daarbij af. Met haar mooie Franse teksten zorgt zij altijd voor een bijzondere sfeer. Kom dus al of niet met je gevulde picknickmand met Franse kaasjes en stokbrood naar het prachtige Worpplantsoen om te genieten van de heerlijk swingende muziek, de rustieke omgeving en de gekoelde drankjes die verkrijgbaar zijn in de nostalgische kiosk.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.