Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Dames van Adel maken hun opwachting

Zondag 1 juni komen de Dames van Adel naar het Worpplantsoen om daar geheel in stijl te musiceren van 14 tot 16 uur. Dat doen zij met een puur en eerlijk geluid; muziek zoals muziek bedoeld is. Daarmee scheppen de Dames van Adel een gemoedelijke sfeer waarbij vanaf het klapstoeltje (of een eigen picknick-kleed) geluisterd en (zachtjes) meegezongen kan worden.

Here Comes the Sun.... de Dames van Adel.
Met driestemmige zang van de dames Martine, Marion en Nadine en hun begeleidingsband: bassist Anne en twee jonkheren op akoestische gitaar en percussie, brengen zij covers van onder andere Krezip, Venice, Waylon en Triggerfinger en misschien ook nog wel een songfestival lied....
Dames van Adel is ontstaan vanuit hun liefde voor meerstemmige zang en de wens om mooie popnummers, soms in een aangepaste bewerking, op een originele manier neer te zetten. Zangeressen Martine, Marion en Nadine switchen daarbij moeiteloos van solo- naar achtergrondzang en van de 1e, naar de 2e of 3e stem. www.damesvanadel.nl

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.