Zondagmiddagconcerten

Van 3 mei t/m 27 september wordt in 2020 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Muziek en Picknick in het park 4 Mei

Concert met Brassband Crescendo uit Wilp Deventer
Het concertseizoen van de Muziekkoepel Nering Bögel in het Worpplantsoen begint op zondag 4 mei, de dag waarop de Nederlandse oorlogsslachtoffers worden herdacht. Om bij de sfeer van deze dag goed aan te sluiten is de Brassband Crescendo gevraagd een speciaal herdenkingsconcert te verzorgen. Het orkest uit Wilp was in 2012 al een keer te gast en verraste de aanwezigen toen op prachtige warme koper klanken.

 

PickNick met Turkse muziek
Behalve dit concert is er ook nog een Turkse Picknick in het park. Studenten van Aventus hebben die dag een culturele uitwisseling met studenten uit Kayseri (Turkije). De picknick wordt muzikaal opgeluisterd met muziek afkomstig uit die streek en sluit aan op het wekelijkse zondagmiddagconcert in de koepel. Vorig jaar zijn de Aventus studenten naar Turkije geweest en nu zijn de Turkse studenten hier te gast. Het betreft een internationaal Nederland-Turkije project voor MBO-jongeren in Deventer. Op het 10-daagse programma staat o.a. een gezamenlijke ‘Picknick in het Park’. Meer informatie hierover staat op de website www.nltr-iyi.eu.

Emrah en Koray muzikale attractie bij Turkse Picknick
Om 12.30 uur treedt in de Muziekkoepel Nering Bögel het duo Emrah en Koray op bekend van de groep Roye Ma. De musici mengen de klanken van de snaar- en blaasinstrumenten zodanig dat hun gedachten en emoties op een subtiele manier tot uiting komen. Het repertoire bevat o.a. liederen die aansluiten bij de 4e mei. Emrah Oğuztürk bespeelt verschillende traditionele blaasinstrumenten zoals de kaval, duduk en de mey. Koray Berat Sarı bespeelt de snaarinstrumenten gitaar en de ‘tradionele Bağlama familie’. Hun optreden wordt een voorproefje op het Morgenland Festival dat o.a. ook op 28 september in het Worpplantsoen plaatsvindt.

Herdenkingsconcert door Brassband Crescendo uit Wilp
De Brassband heeft speciaal voor deze herdenkingsdag een sfeervol programma samengesteld. Vanaf 14 uur klinken er warme koper klanken uit de koepel. Het past helemaal in de sfeer van 4 mei en bevat mooie filmmuziek uit bekende oorlogsfilms zoals de Band of Brothers, Shindler’s List, Bridge too far March, Born Free maar ook het hoopgevende What a Wonderfull World en het swingende Ain’t that kick in the Head (ooit een hit van Dean Martin). Het orkest staat onder leiding van Gilian Schmidt. Het concert is entree vrij, de stoeltjes staan weer klaar en bij de nostalgische kiosk zijn versnaperingen tegen sympathieke prijsjes verkrijgbaar.

 

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.