Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Swingende afsluiting met Big Band Twello

 

De wekelijkse goed bezochte zondagmiddag concerten in de Muziekkoepel Nering Bögel worden op 29 september swingend afgesloten.
De Big Band Twello bestaande uit 20 musici komt daarvoor naar het Worpplantsoen in Deventer.
Vanaf mei werden er 18 concerten gegeven waarbij velerlei muzieksoorten te beluisteren viel met als hoogtepunten het openingsconcert op Koninginnedag en het Britten Jeugdstrijkorkest. Jammer genoeg moest vanwege slechte weersomstandigheden drie klassieke concerten (Prima Piano, Deventer Symfonisch Orkest en Abraham Gezien) worden afgelast. Deze concerten krijgen volgend jaar zeker een herkansing.

 

Hopelijk werkt het weer voor dit laatste optreden een beetje mee en kan het publiek genieten van swingende muziek in herfstkleuren. Big Band Twello genoot in vroeger jaren grote bekendheid onder de naam Twellodians. Nog steeds is deze 65 jaar oude naam aan de ‘vereniging’ verbonden maar wordt er opgetreden onder de naam: Big Band Twello.
De leden van het orkest zijn allen pure liefhebbers maar wel van een gedegen kwaliteit. Het orkest beschikt over een veelzijdig repertoire van goede dans-, concert- en luistermuziek. De secties saxofoon, trompet en trombone wordt aangevuld met de begeleiding van bas, drum, gitaar en piano. Zangeres Aline Frieling verrijkt de kleur van het orkest met haar aanwezigheid en zang. De leden van het orkest zijn tijdens optredens altijd stijlvol passend gekleed. Een mooie gelegenheid om weer eens opnieuw kennis te maken met swingende bigband muziek, van Swing tot Latin en van Bebop tot Rock!

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.