Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Bêkezangers en Portrettekenaars

In de herfstmaand september treden er maar liefst drie koren op in de Muziekkoepel Nering Bögel. Dat zijn achtereenvolgens De Bathmense Bêkezangers en de Deventer koren Perpetuum Mobilee en Popkoor Sh’Boom. Het rustieke Worpplantsoen is het decor van dit kleine korenfestival in het groen.

Het mannenkoor De Bêkezangers, bestaande uit zo’n 40 leden bijt op zondagmiddag 1 september het spits af. De wekelijkse toegang vrije concerten zijn zoals gebruikelijk van 14.00 uur tot 16.00 uur. Vanaf half twee staan de bistrostoeltjes gastvrij klaar maar u kunt natuurlijk ook zelf een picknickkleedje meenemen.Ook zijn er 3 portrettekenaars!

 

De naam van het koor “Bêkezangers” is afgeleid van de Schipbeek. Deze beek ontspringt ten noorden van Ahaus in Duitsland en stroomt door Twente, de Achterhoek en Salland, langs Bathmen en mondt ten slotte uit in de IJssel bij Deventer. Het koor brengt luister- en meezingliederen ten gehore, onder begeleiding van een accordeonist. Het repertoire bestaat uit Nederlandstalige liederen (Zeeman, Aan de Amsterdamse Grachten), maar ook uit liederen in de eigen streektaal (Sallands Volkslied, Balkenbrieje), Engels (Stay with Me till the Morning), Duits (Griechischer Wein) en Frans (Les Cloches du Hameau). Dus voor elk wat wils.
Het koor geeft regelmatig concerten en optredens voor verenigingen en instellingen. Verder treden ze regelmatig op in zorginstellingen, bij herdenkingsbijeenkomsten, kerkelijke activiteiten en zijn ze aanwezig bij feestelijke activiteiten in het dorp, op korenfestivals en op open podia. Het concert is entree vrij en is van 14 tot 16 uur. Vanaf half twee staan de stoeltjes klaar voor de bezoekers en is de kiosk voor versnaperingen geopend.

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.