Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Flower to the people

Zondag 25 augustus - All-in muzikaal entertainment uit Zoetermeer.

We konden er vorig jaar al volop van genieten.

Dit keer laten zij de muziek vergezeld gaan met lekkere hapjes die voor een sympathiek prijsje wordt aangeboden. Denk daarbij aan een exotisch broodje Pita Pitjil of een lekker hapje ‘BB met R’. Deze muzikale culinaire combinatie in picknickachtige sfeer geeft een extra dimensie aan hun luisterrijke muziek, heel lekker en een lust voor het oog en oor.

Flower to the People maakt muziek die het best omschreven kan worden als Acoustic World Fusion. Het is een mengvorm van latin, jazz, pop, blues, folk en worldbeat. Luistermuziek van eigen hand met teksten die vaak aan de actualiteit worden ontleend. Zangeres Fleur Tolman richt zich tot het publiek, vandaar de naam van de groep. De songs worden als een kleurrijk boeket gepresenteerd.

 

Fleur studeerde zang aan het toenmalige conservatorium in Hilversum. Zij wordt bijgestaan door gitarist Frank Ong-Alok. Hij studeerde klassiek gitaar aan het Rotterdamse conservatorium bij Jorge Oraison en is verantwoordelijk voor het overgrote deel van het repertoire. Drummer en percussionist Wytze van der Zweep is de vaste slagwerker van FttP. De groep heeft vier albums uitgebracht waarvan één Nederlandstalig getiteld ‘Omhels Mij’ met 17 gedichten van de schrijfster Astrid Roemer.

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.