Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Maarten Voortman

Op 11 augustus komt jazzpianist Maarten Voortman. De Deventernaar heeft zich speciaal voor dit parkconcert geprepareerd en komt met zijn eigen trio naar het Worpplantsoen. Maarten speelt onder andere muziek van de grote jazzpianist Bud Powell en brengt daarmee een stuk jazz geschiedenis tot leven.

 

Tijdens zijn studie aan het ArtEZ conservatorium te Arnhem raakte Maarten al geboeid door de muziek van Bud Powell. Later dook hij met zijn muziekvrienden als het ware in het leven van dit getergde genie. Bud Powell (1924 - 1966) is een van de kleurrijkste pianisten uit de jazzgeschiedenis maar heeft wel een zeer treurig levensverhaal. Bud was creatief, intelligent en razendsnel. Hij was bovendien de eerste pianist die bebop-pionier en de saxofoonheld Charlie 'Bird' Powell op piano kon volgen. Onder invloed van drugs, alcohol en psychische aandoeningen kwam er helaas steeds meer ‘de gekte’ in zijn muziek bovendrijven. Zijn laatste jaren was de aftakeling van lichaam en geest steeds duidelijker waar te nemen. Ondanks dat wist hij tot het laatste moment toch nog pareltjes op de plaat te zetten.

Het Maarten Voortman trio (piano, contrabas, drums) laat zelfs de bomen in het park swingen. Pieter van Engelen www.jazzexpeditions.nl zorgt voor de explicatie. Het wordt ongetwijfeld een interessante en zeer muzikale middag in het park.

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.