Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Paradise - Deventer Op Stelten

Het Worpplantsoen is dit jaar drie dagen lang het decor voor een theatraal en vermakelijk ‘paradise’ met een fonteinbar, een zweefmolen, kleine acts en tentjestheater. Geschikt voor jong en oud!

Zo kun je tijdens de hilarische voorstelling ‘Bellevue’ van De Stijle, Want (NL) op zeer intense wijze vier beroemdheden ontmoeten. Speel mee met de muziekbingo van Mama Roux (NL), volg de reis van je (zelfgeschilde) biologische aardappel met ‘Knol d’Amour’ van Superhallo (NL) of beleef een onvergetelijke trip van vijf minuten in een Renault 4 van Cie Tu T’attendais à Quoi? (FR) met de Nederlandse première van ‘La 4L Infernale’.
Neem plaats aan de mobiele bar ‘Chez Jopie’ of stap in bij ‘Delinus 03’, het kleinste taxibusje ooit. Voor de
kleine festivalbezoeker is er de theatrale draaimolen ‘Le P’tit Manège’ van Cie des Quatre Saisons (BE). Ook uit België is ‘Boucherie Bacul’ van Pikz Palace, een echte ouderwetse slagerskraam, maar dit keer zonder vlees…
Bij de fonteinbar kun je terecht voor een hapje en drankje, terwijl Radio Barkas (NL) fijne vinylplaatjes draait. Of ga mee op reis met Les 3 Points de Suspension (FR) i.s.m. Bolwerk (BE) en Strangelings (UK) in de speciale productie ‘Looking for Paradise’.
In de muziekkoepel hoor je de meest uiteenlopende gedachten tijdens een diner aan de ‘Gedachtentafel’ (NL) en verder is het futuristische kunstwerk ‘Saksenros’ van de Deventer kunstenaar Freerk Wieringa (NL) te zien.

  • VRIJDAG 5 JULI:  20.30-22.00 uur
  • ZATERDAG 6 JULI:  12.30-17.00 uur en 20.30-22.00 uur
  • ZONDAG 7 JULI:  12.30-17.00 uur

Meer informatie op de website van VVV-Deventer

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2020 van 3 mei t/m 27 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.